14 نوامبر , 2015

چهارمین کارگاه درمان رفتاری سیستمی اختلال های اضطرابی، وسواس و بدنی شکل با تدریس آقای دکتر محمدعلی بشارت(استاد و عضو هیأت علمی دانشگاه تهران) پایان یافت

[foogallery id=”3186″]

.

این کارگاه با حضور بیش از ۳۰ نفر از متخصصین حوزه روانشناسی، مشاوره و پزشکی از تاریخ 19 آبان به مدت سه روز طی ۲۴ ساعت آموزشی شروع به کار کرد.

در پایان این دوره نیز همچون دوره های قبلی، بسیاری از شرکت کنندگانی که برای اولین بار در کارگاه های مدت حضور پیدا می کردند،رضایت کامل خود را از شرکت در کارگاه اعلام نموده،همچنین اشتیاق خود را جهت شرکت در دیگر کارگاه های تخصصی موسسه نیز، اعلام نمودند.

در ذیل آلبوم مربوط به این دوره آموزشی بارگذاری شده است، علاقمندان می توانند آن را مشاهده کنند. در برخی از عکس ها شرکت کنندگان در حال انجام تمرین عملی برای تثبیت مطالب آموخته شده در طول دوره آموزشی  می باشند.

جهت دریافت کلیه اطلاعات مرتبط با کارگاه ها، ایمیل خود را به همراه عبارت MOD به شماره 100042920 پیامک کنید.

نمونه پیامک ارسالی: nasiri@yahoo.com – MOD

نظرات كاربران

1. معصومه قادری گفت:

عرض سلام و ادب
    درخواستی داشتم آیا امکان دارد دوره بعدی کارگاه درمان رفتاری سیستمی اختلال های اضطرابی، وسواس و بدنی شکل را از طریق ایمیل اطلاع فرمایید.