این کارگاه با Case Presentation برگزار مي شود:

مخاطبروانشناس و مشاور
طول دوره24 ساعت (سه روزه)
مکانتهران، ابتداي كوي نصر (گيشا)، خيابان دوم، ساختمان شماره 19، موسسه آموزش عالي «مدت»
مدرسدکتر محمد علی بشارت (فوق تخصص Psycho Therapy از دانشگاه لندن، استاد دانشگاه تهران)
گواهیمدرک مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعطا خواهد شد.
هزینه کارگاه360000تومان
محتوا/هدفهدف اصلي کارگاه آسيب شناسي و تشخيص اختلال هاي رواني، آشنايي کارآموزان با نشانه هاي آسيب شناختي اختلال هاي رواني و معيارهاي تشخيصي اين اختلال ها است. مصاحبه تشخيصي و تحليل هاي علت شناختي مرتبط با اختلال هاي روانشناختي (محور يک) و شخصيتي (محور دو) از موضوعات مورد بحث اين کارگاه خواهند بود.در اين کارگاه، فنون مصاحبه تشخيصي ضمن پرزنت جلسات مصاحبه باليني مراجعان، همزمان با مشاهده و تحليل فرايند مصاحبه، آموزش داده مي شوند.
برنامه زمانیسیلابس دوره و تاریخ دقیق آن در دست اقدام است و برای اطلاعات بیشتر در مورد جزییات سیلابس و تاریخ برگزاری این دوره، می توانید کد RSPD و ایمیل خود را به شماره 100042920 پیامک کنید.