۹ خرداد , ۱۳۹۶

دکتر محمد علی بشارت

فوق تخصص Sex Therapy از دانشگاه لندن

استاد دانشگاه تهران besharat@ut.ac.ir

برنامه تخصصی تربیت سکس درمانگر، یک دوره ۱۲ الی ۱۸ ماهه فلوشیپ سکس­ درمانی شامل مشاهده جلسات زنده درمان بیماران، مشارکت در فرایند درمان بیماران به عنوان کمک درمانگر، و اجرای درمان بیماران و تحلیل اصول و فنون سکس درمانگری مشکلات و اختلال های جنسی است. این برنامه تماماً عملی است و زیر نظر مستقیم آقای دکتر بشارت برگزار می شود. هدف اصلی این برنامه، آماده سازی تخصصی و تجربی شرکت کنندگان در دوره به عنوان درمانگرانی که بتوانند روش ها و فنون سکس درمانی را به طور کامل و صحیح برای درمان مشکلات و اختلال های جنسی به کار بندند.

این دور در چهار الی شش ترم سه ماهه، هر دو هفته سه تا بعد از ظهر به مدت ۱۵ ساعت برگزار می شود. ترم های برنامه تخصصی تربیت سکس درمانگر به ترتیب از ۱۵ شهریور تا ۱۵ آذر؛ از ۲۰ آذر تا ۲۰ اسفند؛ و از ۲۰ فروردین تا ۲۰ تیر برگزار می شوند. داوطلبان دوره های تخصصی فلوشیپ سکس­درمانی پس از ثبت نام اولیه از طریق مصاحبه پذیرش می شوند. گذراندن دوره کارگاه های آموزشی “تشخیص و درمان مشکلات جنسی”، [و ترجیحاً کارگاه های”تشخیص و درمان اختلال های پارافیلیایی”، “تشخیص، آموزش و درمان ناخشنودی جنسیتی (اختلال هویت جنسی)”، “تشخیص، آموزش و درمان همجنس خواهی”] و “درمان رفتاری- سیستمی- تحلیلی اختلال های اضطرابی، وسواسی و نشانه های بدنی”، جهت شرکت در برنامه تخصصی تربیت سکس درمانگر الزامی است. با توجه به دلایل علمی و درمانی؛ و بر اساس هدف های ویژه دوره های تخصصی تربیت درمانگر، متقاضیانی که همزمان برای شرکت در دو دوره تخصصی تربیت سکس درمانگر و تربیت زوج درمانگر رفتاری- سیستمی- تحلیلی ثبت نام کنند از اولویت پذیرش برخودار خواهند بود.

نخستین دوره برنامه تخصصی تربیت سکس درمانگر از ۱۵ شهریور ۱۳۹۶ آغاز می شود.

داوطلبان می توانند از تاریخ  ۹۶/۰۳/۰۹ تا ۹۶/۰۳/۳۱ جهت ثبت نام اولیه به سایت موسسه آموزش عالی مدت مراجعه و فرم ثبت نام را تکمیل کنند. تاریخ مصاحبه بعد از پایان مهلت ثبت نام اولیه به اطلاع داوطلبان خواهد رسید. متقاضیان فقط می توانند به یکی از دو شکل زیر ثبت نام کنند:

الف- برای شرکت در دوره فلوشیپ سکس درمانی و/یا دوره فلوشیپ زوج درمانی

ب- برای شرکت در دوره فلوشیپ روان درمانی و/یا دوره فلوشیپ زوج درمانی

هزینه ثبت نام برای شرکت در هر ترم ۵ میلیون تومان است که پس از مصاحبه و پذیرش نهایی پرداخت می شود.

فرم ثبت نام در دوره تربیت درمانگر