۹ خرداد , ۱۳۹۶

دکتر محمد علی بشارت

فوق تخصص روان درمانی از دانشگاه لندن

استاد دانشگاه تهران besharat@ut.ac.ir

برنامه تخصصی تربیت زوج درمانگر رفتاری- سیستمی- تحلیلی، یک دوره ۶ الی ۱۲ ماهه فلوشیپ زوج­درمانی شامل مشاهده جلسات زنده درمان زوجیین، مشارکت در فرایند درمان زوجیین به عنوان کمک درمانگر، و اجرای درمان زوجیین و تحلیل اصول و فنون زوج درمانگری رفتاری- سیستمی- تحلیلی است. این برنامه تماماً عملی است و زیر نظر مستقیم آقای دکتر بشارت برگزار می­شود. هدف اصلی این برنامه، آماده سازی تخصصی و تجربی شرکت کنندگان در دوره به عنوان درمانگرانی که بتوانند روش رفتاری- سیستمی- تحلیلی را به طور کامل و صحیح برای درمان زوجین به کار بندند.

این دوره در دو الی چهار ترم سه ماهه، هر هفته یک بعد از ظهر به مدت ۵ ساعت برگزار می شود. ترم های برنامه تخصصی تربیت زوج درمانگر به ترتیب از ۱۵ شهریور تا ۱۵ آذر؛ از ۲۰ آذر تا ۲۰ اسفند؛ و از ۲۰ فروردین تا ۲۰ تیر برگزار می شوند. داوطلبان دوره های فلوشیپ زوج­ درمانی پس از ثبت نام اولیه از طریق مصاحبه پذیرش می شوند. گذراندن دوره کارگاه آموزشی زوج درمانگری رفتاری- سیستمی- تحلیلی جهت شرکت در برنامه تخصصی تربیت زوج درمانگر الزامی است. با توجه به دلایل علمی و درمانی؛ و بر اساس هدف های ویژه دوره های تخصصی تربیت درمانگر، متقاضیانی که همزمان برای شرکت در دو دوره تخصصی تربیت زوج درمانگر رفتاری- سیستمی- تحلیلی و درمانگر رفتاری- سیستمی- تحلیلی اختلال های اضطرابی، وسواسی و نشانه های بدنی ثبت نام کنند از اولویت پذیرش برخودار خواهند بود.

نخستین دوره برنامه تخصصی تربیت زوج درمانگر رفتاری- سیستمی- تحلیلی از ۱۵ شهریور ۱۳۹۶ آغاز می شود.

داوطلبان می توانند از تاریخ  ۹۶/۰۳/۰۹ تا ۹۶/۰۳/۳۱ جهت ثبت نام اولیه به سایت موسسه آموزش عالی مدت مراجعه و فرم ثبت نام را تکمیل کنند. تاریخ مصاحبه بعد از پایان مهلت ثبت نام اولیه به اطلاع داوطلبان خواهد رسید. متقاضیان فقط می توانند به یکی از دو شکل زیر ثبت نام کنند:

الف- برای شرکت در دوره فلوشیپ سکس درمانی و/یا دوره فلوشیپ زوج درمانی

ب- برای شرکت در دوره فلوشیپ روان درمانی و/یا دوره فلوشیپ زوج درمانی

هزینه ثبت نام برای شرکت در هر ترم ۳.۵ میلیون تومان است که پس از مصاحبه و پذیرش نهایی پرداخت می شود.

فرم ثبت نام در دوره تربیت درمانگر