۹ خرداد , ۱۳۹۶

دکتر محمد علی بشارت

فوق تخصص روان درمانی از دانشگاه لندن

استاد دانشگاه تهران besharat@ut.ac.ir

برنامه تخصصی تربیت درمانگر رفتاری- سیستمی- تحلیلی اختلال های اضطرابی، وسواسی و نشانه های بدنی، یک دوره ۶  الی ۱۲ ماهه فلوشیپ روان­درمانی شامل مشاهده جلسات زنده درمان بیماران، مشارکت در فرایند درمان بیماران به عنوان کمک درمانگر، و اجرای درمان بیماران و تحلیل اصول و فنون درمان رفتاری- سیستمی- تحلیلی اختلال ها است. این برنامه تماماً عملی است و زیر نظر مستقیم آقای دکتر بشارت برگزار می شود. هدف اصلی این برنامه، آماده سازی تخصصی و تجربی شرکت کنندگان در دوره به عنوان درمانگرانی که بتوانند روش رفتاری- سیستمی- تحلیلی را به طور کامل و صحیح برای درمان اختلال های اضطرابی، وسواسی و نشانه های بدنی به کار بندند.

این دوره در دو الی چهار ترم سه ماهه، هر هفته یک بعد از ظهر به مدت ۵ ساعت برگزار می شود. ترم های برنامه تخصصی تربیت درمانگر به ترتیب از ۱۵ شهریور تا ۱۵ آذر؛ از ۲۰ آذر تا ۲۰ اسفند؛ و از ۲۰ فروردین تا ۲۰ تیر برگزار می شوند. داوطلبان دوره های تخصصی فلوشیپ روان­درمانی پس از ثبت نام اولیه از طریق مصاحبه پذیرش می شوند. گذراندن دوره کارگاه آموزشی درمان رفتاری- سیستمی- تحلیلی اختلال های اضطرابی، وسواسی و نشانه های بدنی جهت شرکت در برنامه تخصصی تربیت درمانگر الزامی است. با توجه به دلایل علمی و درمانی؛ و بر اساس هدف های ویژه دوره های تخصصی فلوشیپ روان­درمانی، متقاضیانی که همزمان برای شرکت در دو دوره تخصصی تربیت درمانگر رفتاری- سیستمی- تحلیلی اختلال های اضطرابی، وسواسی و نشانه های بدنی؛ و زوج درمانگر رفتاری- سیستمی- تحلیلی ثبت نام کنند از اولویت پذیرش برخودار خواهند بود.

نخستین دوره برنامه تخصصی تربیت درمانگر رفتاری- سیستمی- تحلیلی اختلال های اضطرابی، وسواسی و نشانه های بدنی از ۱۵ شهریور ۱۳۹۶ آغاز می شود.

داوطلبان می توانند از تاریخ  ۹۶/۰۳/۰۹ تا ۹۶/۰۳/۳۱ جهت ثبت نام اولیه به سایت موسسه آموزش عالی مدت مراجعه و فرم ثبت نام را تکمیل کنند. تاریخ مصاحبه بعد از پایان مهلت ثبت نام اولیه به اطلاع داوطلبان خواهد رسید. متقاضیان فقط می توانند به یکی از دو شکل زیر ثبت نام کنند:

الف- برای شرکت در دوره فلوشیپ سکس درمانی و/یا دوره فلوشیپ زوج درمانی

ب- برای شرکت در دوره فلوشیپ روان درمانی و/یا دوره فلوشیپ زوج درمانی

هزینه ثبت نام برای شرکت در هر ترم ۳.۵ میلیون تومان است که پس از مصاحبه و پذیرش نهایی پرداخت می شود.

فرم ثبت نام در دوره تربیت درمانگر