21 ژانویه , 2017

کارگاه زوج درمانی شناختی رفتاری  در تاریخ 29 دی الی 1 بهمن ماه با حضور جمعی از روانشناسان و مشاوران توسط خانم دکتر منصوره السادات صادقی-عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی – در موسسه آموزش عالی مدت برگزار شد.

با توجه به اینکه این روزها زوج های زیادی با وجود مشکلاتی که در زندگی مشترک دارند در پی درمان می باشند و بسیاری از زوجین با مسائل و مشکلات عمده ای روبرو هستند که نیاز به مداخلات درمانی جدی دارند, نیمی از این زوجین در پی مداخلات کوتاه مدت و مناسب می باشند. زوج درمانی شناختی رفتاری با تکنیک ها و مداخلاتی که بر روی شناخت , باورها و استانداردهای زوجین کار می کند و نیز تکنیکهای رفتاری قادر است چارچوب جامع درمانی برای این زوجینن باشد. از خصوصیات این روش درمانی فعال بودن زوجین در روند درمان است.

[foogallery id=”4792″]

جهت دریافت کلیه اطلاعات مرتبط با کارگاه ها، ایمیل خود را به همراه عبارت MOD به شماره 100042920 پیامک کنید.

نظرات كاربران