28 دسامبر , 2014

كارگاه آموزشي “تشخيص و درمان مشكلات جنسي” به عنوان اولين دوره كوتاه مدت كاربردي مصوب وزارت علوم در حوزه تخصصي روان شناسي كه با استقبال متخصصان اين شاخه مواجه شده بود، برگزار گرديد و طي آن گواهينامه مورد تاييد وزارت علوم به شركت كنندگان اين كارگاه سه روزه ارائه شد.

اين كارگاه با حداكثر ظرفيت پيش‌بيني شده، 30 ارديبهشت توسط موسسه آموزش عالي روانشناسي كاربردي مدت و با تدريس دكتر محمدعلي بشارت در محل دانشكده روانشناسي و علوم تربيتي دانشگاه تهران برگزار شد و نهايتا پس از طي 24 ساعت آموزشي، روز 5 شنبه، اول خرداد ماه 1393، به كار خود پايان داد.

كارگاه تشخيص و درمان مشكلات جنسي

پس از پايان دوره آقاي باقري از اعضاء هيأت امناي موسسه آموزش عالي روان شناسي كاربردي مدت، آقاي مهندس معصوميان رييس مركز آموزش هاي عالي آزاد و خاص و آقاي دكتر بشارت استاد دوره به ايراد سخنراني كوتاهي پرداختند. همچنين خانم دكتر روزبهاني از اعضاء هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي اراك به نمايندگي از شركت كنندگان، از استاد و پرسنل موسسه مدت بابت برگزاري اين كارگاه تقدير و تشكر به عمل آوردند و در پايان، شركت كنندگان گواهينامه هاي پايان دوره خود دريافت كردند.

2

در حاشيه بازديد آقاي مهندس معصوميان رييس مركز آموزش هاي عالي آزاد و خاص، از كارگاه آموزشي “تشخيص و درمان مشكلات جنسي” به عنوان اولين دوره كوتاه مدت كاربردي مصوب وزارت علوم در حوزه تخصصي روان شناسي كه توسط موسسه آموزش عالي روان شناسي كاربردي مدت برگزار شد، ايشان طي مصاحبه‌اي به بيان برنامه‌هاي سال جاري مركز آموزش هاي عالي آزاد و خاص به صورت كلي و نيز در حوزه روان شناسي پرداختند و توضيحاتي در رابطه با موسسات مجاز برگزاري دوره هاي آموزش عالي كوتاه مدت ارائه نمودند.

متن مصاحبه آقاي مهندس معصوميان و گزارش ايرنا از برگزاري كارگاه

ثبت نام دومين كارگاه آموزشي “تشخيص و درمان مشكلات جنسي”