8 نوامبر , 2015

کارگاه ۳ روزه مشاوره پیش از ازدواج همراه با ترسیم و تفسیر تست های زوجین توسط سرکار خانم  دکتر منصوره السادات صادقی برگزار شد.

این کارگاه با حضور جمعی از متخصصین حوزه روانشناسی و پزشکی از تاریخ 13آبان به مدت سه روز طی ۲۴ ساعت آموزشی شروع به کار کرد.

در این کارگاه به بررسی اصول و روش های مشاوره پیش از ازدواج و نحوه بررسی تست های زوجین (ترسیم و تفسیر) پرداخته شد.

متخصصان شرکت کننده در این دوره آموزشی پس از پایان دوره رضایت خود را از مطالب کاربردی ارائه شده اعلام  و درخواست برگزاری سایر کارگاه های آموزشی با مدرس مربوطه را کردند.

این کارگاه با حضور جمعی از متخصصین حوزه روانشناسی و پزشکی از تاریخ ۹ اردیبهشت به مدت سه روز طی ۲۴ ساعت آموزشی شروع به کار کرد.

در ذیل تصویر مربوط به برگزاری دوره بارگذاری شده است. علاقه مندان می توانند آنها را مشاهده کنند. در برخی از عکس ها شرکت کنندگان در حال انجام تمرین های عملی مرتبط با محتوای آموزشی کارگاه می باشند.

جهت دریافت کلیه اطلاعات مرتبط با کارگاه ها، ایمیل خود را به همراه عبارت MOD به شماره 100042920 پیامک کنید.

نمونه پیامک ارسالی: nasiri@yahoo.com – MOD

[foogallery id=”3174″]