3 ژانویه , 2015

دوره دو  روزه کارگاه تشخیص و درمان پارافیلیا  با تدريس دكتر محمدعلي بشارت (استاد تمام دانشگاه تهران و فارغ التحصيل سكس تراپي از دانشگاه لندن) به پايان رسيد.

این کارگاه با حضور جمعی از متخصصین حوزه روان شناسی، مشاوران و پزشكان در  تاريخ 10 و 11 دی ماه 93 به مدت دو روز برگزار شد.

جهت آگاهي از اطلاعات كليه كارگاه ها مي توانيد لينك سيلابس دوره هاي در حال ثبت نام را كليك كنيد.

در ذیل آلبوم مربوط به کارگاه مذکور بارگذاری شده است، علاقمندان می توانند آن را مشاهده کنند.

[foogallery id=”1883″]

نظرات كاربران

1. رويا گفت:

با سلام و آرزوي خسته نباشيد
    اولا عذر مي خواهم به خاطر اينكه جايي براي سوال پرسيدن نيافتم و مجبور شدم در ديدگاه ها ثبت كنم
    با عنايت به اينكه علاقمند به شركت براي دوره ها و كارگاه هاي چند روزه هستم و هيچ آشنايي در تهران ندارم، از نظر اسكان آيا موسسه شما راه چاره اي در نظر گرفته است؟ يا اينكه هر كس خود بايد به فكر اسكان و محل باشد؟
    ممنون مي شوم اگر در اين مورد راهنمايي ام نماييد
    با تشكر

• amini گفت:

سلام
      می تونیم نامه معرفی به شما بدیم که با درصدی تخفیف در یکی از هتل های طرف قرارداد اسکان داشته باشید. با تشکر