۷ خرداد , ۱۳۹۳

کارگاه آموزشی “تشخیص و درمان مشکلات جنسی” به عنوان اولین دوره کوتاه مدت کاربردی مصوب وزارت علوم در حوزه تخصصی روان شناسی که با استقبال متخصصان این شاخه مواجه شده بود، برگزار گردید و طی آن گواهینامه مورد تایید وزارت علوم به شرکت کنندگان این کارگاه سه روزه ارائه شد.

این کارگاه با حداکثر ظرفیت پیش‌بینی شده، ۳۰ اردیبهشت توسط موسسه آموزش عالی روانشناسی کاربردی مدت و با تدریس دکتر محمدعلی بشارت در محل دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران برگزار شد و نهایتا پس از طی ۲۴ ساعت آموزشی، روز ۵ شنبه، اول خرداد ماه ۱۳۹۳، به کار خود پایان داد.

کارگاه تشخیص و درمان مشکلات جنسی

پس از پایان دوره آقای باقری از اعضاء هیأت امنای موسسه آموزش عالی روان شناسی کاربردی مدت، آقای مهندس معصومیان رییس مرکز آموزش های عالی آزاد و خاص و آقای دکتر بشارت استاد دوره به ایراد سخنرانی کوتاهی پرداختند. همچنین خانم دکتر روزبهانی از اعضاء هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اراک به نمایندگی از شرکت کنندگان، از استاد و پرسنل موسسه مدت بابت برگزاری این کارگاه تقدیر و تشکر به عمل آوردند و در پایان، شرکت کنندگان گواهینامه های پایان دوره خود دریافت کردند.

2

در حاشیه بازدید آقای مهندس معصومیان رییس مرکز آموزش های عالی آزاد و خاص، از کارگاه آموزشی “تشخیص و درمان مشکلات جنسی” به عنوان اولین دوره کوتاه مدت کاربردی مصوب وزارت علوم در حوزه تخصصی روان شناسی که توسط موسسه آموزش عالی روان شناسی کاربردی مدت برگزار شد، ایشان طی مصاحبه‌ای به بیان برنامه‌های سال جاری مرکز آموزش های عالی آزاد و خاص به صورت کلی و نیز در حوزه روان شناسی پرداختند و توضیحاتی در رابطه با موسسات مجاز برگزاری دوره های آموزش عالی کوتاه مدت ارائه نمودند.

متن مصاحبه آقای مهندس معصومیان و گزارش ایرنا از برگزاری کارگاه

ثبت نام دومین کارگاه آموزشی “تشخیص و درمان مشکلات جنسی”