۱۶ آذر , ۱۳۹۸

“روز دانشجو” بر دانشجویان و خانواده بزرگ “مدت” گرامی باد. جهت ثبت نام و دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص کلیه دوره های موسسه کلیک کنید.

۱۶ آذر , ۱۳۹۸

بیست و دومین دوره کارگاه مربیگری مهارت های زندگی روزهای شنبه ساعت ۱۴ الی ۲۰ در تاریخ ۱۶ آذر ماه ۱۳۹۸ توسط آقای دکتر مهدی منوچهری در موسسه آموزش عالی مدت آغاز گردید. جهت ثبت نام و دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص کلیه دوره های موسسه کلیک کنید.

۱۶ آذر , ۱۳۹۸

سومین دوره کارگاه خانواده درمانی (مثلث و مثلث سازی) در تاریخ ۱۵ آذرماه ۱۳۹۸ به مدت ۱۰ساعت توسط آقای دکتر باقر ثنائی در موسسه آموزش عالی مدت برگزار گردید. جهت ثبت نام و دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص کلیه دوره های موسسه کلیک کنید.

۱۶ آذر , ۱۳۹۸

اولین دوره کارگاه زوج درمانی هیجان مدار در تاریخ ۱۳ الی ۱۵ آذر ماه ۱۳۹۸ به مدت ۲۴ ساعت توسط خانم دکتر منصوره السادات صادقی در موسسه آموزش عالی مدت برگزار گردید. جهت ثبت نام و دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص کلیه دوره های موسسه کلیک کنید.

۱۱ آذر , ۱۳۹۸

بیست و سومین دوره ۱۰۰ ساعته درمان شناختی رفتاری CBT در تاریخ ۱۱ آذر ماه ۱۳۹۸ روزهای دوشنبه و سه شنبه ساعت ۱۶:۱۵ الی ۲۰ توسط آقای دکتر ابوالفضل محمدی در موسسه آموزش عالی مدت آغاز گردید. جهت ثبت نام و دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص کلیه دوره های موسسه کلیک کنید.

۱۰ آذر , ۱۳۹۸

بیست و یکمین دوره ۶۰ ساعته مربیگری مهارتهای زندگی روزهای شنبه ساعت ۱۴ الی ۲۰ در تاریخ ۱۳۹۸/۰۶/۳۰الی ۱۳۹۸/۰۹/۰۹ توسط آقای دکتر مهدی منوچهری در موسسه آموزش عالی مدت برگزار گردید. جهت ثبت نام و دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص کلیه دوره های موسسه کلیک کنید.

۱۰ آذر , ۱۳۹۸

هفدهمین دوره کارگاه طرحواره درمانی در تاریخ ۷ الی ۹ آذر ماه ۱۳۹۸ به مدت ۲۴ ساعت توسط آقای دکتر حسن حمید پور در موسسه آموزش عالی مدت برگزار گردید. جهت ثبت نام و دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص کلیه دوره های موسسه کلیک کنید.