۱۱ مرداد , ۱۳۹۳

نظر به استقبال گسترده داوطلبان شرکت در کارگاه تشخیص و درمان مشکلات جنسی و نیاز جامعه متخصصان به شرکت در کارگاه‌های رسمی و مصوب وزارت علوم که منجر به ارائه مدرک مورد تأیید این وزارتخانه می‌شود، ظرفیت این دوره طی یک هفته و زودتر از پایان مهلت ثبت نام اعلام شده تکمیل گردید. این دوره طبق برنامه اعلام شده، از ۱۴ لغایت ۱۶ مرداد ماه ۱۳۹۳ در موسسه آموزش عالی “مدت” برگزار شد.

IMG_3625

بنا به درخواست جمع کثیری از متخصصان که خواهان شرکت در دوره‌های رسمی و مصوب وزارت علوم می‌باشند بدین وسیله به اطلاع می‌رساند کارگاه سوم تشخیص و درمان مشکلات جنسی از تاریخ ۲۹ مهر لغایت اول آبان ماه ۱۳۹۳ برگزار خواهد شد که امکان ثبت نام در این دوره از هم اکنون فعال می باشد.

پایان مهلت ثبت نام : ۱۴ مهر ۱۳۹۳

شما می توانید به روش های زیر از فعالیت های موسسه و اخبار مرتبط با روانشناسی آگاه شوید.

عضویت رایگان خبرنامه پیامکی

مشاوره آنلاین دوره های آموزشی

مطالب مرتبط:

دریافت متن مصاحبه ایرنا با مهندس معصومیان پس از برگزاری کارگاه اول

سیلابس کارگاه آموزشی درمان رفتاری – سیستمی اختلال های اضطرابی، وسواسی و بدنی شکل

سیلابس کارگاه آموزشی زوج درمانگری رفتاری – سیستمی

نظرات كاربران

1. سعیدرضاپهلوانپور می‌گه:

سلام من دکتر سعیدرضاپهلوانپور هستم از یزد برای شما ایمیل میزنم
    من پزشک عمومی با سابقه ۲۰ ساله طبابت هستم و شدیدا مایل به حضوردر کارگاه اموزشی مشکلات جنسی اقای دکتر بشارت هستم و در صورت موافقت ثبت نام کنم

2. دکتر حسین پایندان می‌گه:

سلام