۱۷ تیر , ۱۳۹۷

برنامه تخصصی تربیت سکس درمانگر، چهار الی شش دوره ۱۰ هفته ای سکس درمانی است. در دوره اول، اصول، مفاهیم و فنون سکس درمانی، ضمن پرزنت جلسات تفصیلی درمان مشکلات و اختلال های جنسی، مشاهده نحوه به کار گیری فنون درمانی و تحلیل فرایندها و مکانیسم های سکس درمانی؛ آموزش داده می شوند. این برنامه مستقیماً توسط آقای دکتر بشارت برگزار می شود. هدف اصلی این برنامه، آماده سازی تخصصی و تجربی شرکت کنندگان در دوره به عنوان درمانگرانی است که بتوانند روش ها و فنون سکس درمانی را به طور کامل و صحیح برای درمان مشکلات و اختلال های جنسی به کار بندند.
این دوره در یک بازه ۱۰ هفته ای، هر هفته یک روز به مدت ۸ ساعت برگزار می شود. هر دوره سکس درمانی مشکلات و اختلال های جنسی از ۱۵ شهریور شروع می شود و عمدتاً بر اساس تقویم دانشگاهی ادامه می یابد.توجه: برنامه دوره های بعدی تربیت سکس درمانگر PTC برای درمان مشکلات و اختلال های جنسی متعاقباً اعلام می شود.

معرفی اجمالی برنامه تخصصی تربیت سکس ­درمانگر برای درمان مشکلات جنسی

برنامه تخصصی تربیت سکس­ درمانگر یک رویکرد اساساً رفتاری، اما با ترکیبی از فنون رویکرد PTC و مولفه های فرهنگی، اجتماعی و مذهبی برای درمان مشکلات و اختلال­ های جنسی افراد و زوجین ایرانی است.

در سه دوره اول برنامه تخصصی تربیت سکس ­درمانگر، شرکت کنندگان با اصول، مفاهیم و راه­کارهای سکس­ درمانی برای  اختلال­ ها، مشکلات و مسایل جنسی شامل اختلال انگیختگی و میل جنسی، اختلال نعوظ، زودانزالی، دیرانزالی، اختلال ارگاسمی، انقباض مهبلی، ازدواج­ های بدون زفاف، سکس مقعدی، خودارضایی، پارافیلیاها، تمایلات همجنس خواهی، ناخشنودی جنسیتی (هویت جنسی) و مسایل جنسی کودکان آشنا می­ شوند. در این دوره ­ها، اصول، مفاهیم و فنون سکس ­درمانی، ضمن پرزنت جلسات تفصیلی درمان مشکلات و اختلال ­های جنسی، آموزش داده می ­شوند.

دوره تخصصی تربیت سکس ­درمانگر، خلاء­های موجود در نظام ­های آموزشی دانشگاهی را در سطح حرفه­  ای به سادگی جبران می ­ کند؛ ناامیدی­ ها و کمبود­های حرفه ­ای روانشناسان و مشاوران را به امید و توانمندی تبدیل می ­کند؛ و به مجموعه آموزه ­های دانشگاهی بی­ معنا و بی ­هویت و بی­ هدف، معنا و هویت و هدف می­ بخشد.

طول دوره تخصصی سکس ­درمانی این فرصت را در اختیار شرکت کنندگان قرار می ­دهد که سیر درمان اختلال­ ها، مشکلات و مسایل جنسی را جلسه به جلسه در مورد نمونه­ های مختلف مشاهده کنند؛ با مکانیسم ­های تاثیرگذاری فنون سکس­ درمانی از نزدیک و به صورت تجربی آشنا شوند؛ فرایندها، پویایی­ ها و تحلیل­ های ناب سیستمی و روانکاوانه را بشنوند و ببینند؛ جایگاه و نسبت مسایل جنسی با باورهای دینی، و اساساً رابطه مسایل اعتقادی و ارزشی با آسیب شناسی و درمان، را بیاموزند؛ مسایل بهداشتی و مباحث مربوط به سلامت جنسی را فرا بگیرند؛ و با اطمینان خاطر و اعتماد به نفس علمی و اقتدار عملی در مسند سکس­ درمانگر، دوران طلایی حرفه ای خود را آغاز کنند.

تذکر: با توجه به درهم تنیدگی مشکلات جنسی و مشکلات زناشویی در زوجین و ضرورت به کارگیری فنون زوج­ درمانی همراه و حین سکس­ درمانی، شرکت در برنامه تخصصی تربیت زوج­ درمانگر به روش PTC قبل از سکس ­درمانی یا همزمان با آن موکداً توصیه می ­ شود.