۱۷ تیر , ۱۳۹۷

برنامه تخصصی تربیت زوج درمانگر به روش PTC شامل دو الی سه دوره ۲۰ هفته ای زوج درمانی است. در دوره اول، اصول، مفاهیم و فنون زوج درمانی به روش PTC، ضمن پرزنت جلسات تفصیلی درمان مشکلات و اختلافات زوجین، مشاهده نحوه به کار گیری فنون درمانی و تحلیل فرایندها و مکانیسم های زوج درمانی به روش PTC؛ آموزش داده می شوند. این برنامه مستقیماً توسط آقای دکتر بشارت برگزار می شود. هدف اصلی این برنامه، آماده سازی تخصصی و تجربی شرکت کنندگان در دوره به عنوان درمانگرانی است که بتوانند روش PTC را به طور کامل و صحیح برای درمان مشکلات و اختلافات زوجین به کار بندند. این دوره در یک بازه ۲۰ هفته ای، هر هفته یک بعد از ظهر به مدت ۴ ساعت برگزار می شود. هر دوره تربیت زوج درمانگر PTC از ۱۵ شهریور شروع می شود و عمدتاً بر اساس تقویم دانشگاهی ادامه می یابد. تذکر: گذراندن دوره کارگاه آموزشی درمان رفتاری- سیستمی- تحلیلی اختلال های اضطرابی، وسواسی و نشانه های بدنی (دوره های قبلی) یا دوره ۲۰ هفته ای جدید برنامه تخصصی تربیت درمانگر PTC برای اختلال های اضطرابی، وسواسی و نشانه های بدنی به صورت همزمان برای شرکت در این دوره تخصصی تربیت زوج درمانگر الزامی است. توجه: برنامه دوره های بعدی تربیت زوج درمانگر PTC متعاقباً اعلام می شود.

معرفی اجمالی برنامه تخصصی تربیت زوج ­درمانگر PTC

برای مشکلات و اختلافات زوجین

رویکرد زوج ­درمانی PTC یک رویکرد جدید برای حل مشکلات و اختلافات زوجین است. مدل زوج­ درمانی PTC، با استعانت از مبانی نظری و فنون برگرفته از رویکردهای رفتاری- سیستمی- تحلیلی، روشی نوین و بسیار کارآمد و کوتاه­ مدت برای حل مشکلات و اختلافات زوجین است.

برنامه تخصصی تربیت زوج­ درمانگر به روش PTC، همزمان مشکلات فردی و زوجی را در چهارچوب روابط و تعاملات زوجین هدف قرار می­ دهد. اوج شکوه و عظمت و اقتدار روانشناسی، آسیب شناسی روانی و زوج ­درمانی را به نمایش می­ گذارد؛ عظمت و اقتداری که در پایان دوره در اختیار شرکت کنندگان قرار می­ گیرد تا با کارآمدی تام و تمام به درمان مشکلات و اختلافات زوجین بپردازند.

برنامه تخصصی تربیت زوج ­درمانگر به روش PTC، نمایش قدرت بلامنازع زوج­ درمانی در مصاف با مشکلات، اختلافات و تعارضات زوجین است؛ قدرتی که شرکت کنندگان در دوره، بر اساس مشاهده جلسه به جلسه روند درمان زوجین تجربه می­ کنند.

روش مصاحبه در زوج ­درمانی PTC، روشی منحصر به فرد و همانند اصل روش زوج ­درمانی PTC کوتاه و بسیار کارآمد است.

زوج درمانی PTC، با تکیه بر شواهد متقن و تجربی بی ­بدیل خود، نگاهی نو به آسیب شناسی، علت شناسی، تشخیص، اخلاق و فلسفه درمان در چهار چوب سیستم زوجی (و خانوادگی) عرضه می­ کند.

زوج درمانی PTC، خلاء­های موجود در نظام­ های آموزشی دانشگاهی را در سطح حرفه­ای به سادگی جبران می­ کند؛ ناامیدی­ ها و کمبود­های حرفه ای روانشناسان و مشاوران را به امید و توانمندی تبدیل می­ کند؛ و به مجموعه آموزه ­های دانشگاهی بی ­معنا و بی   ­هویت و بی­ هدف، معنا و هویت و هدف می­ بخشد.

در سطح اول این دوره، شرکت کنندگان با اصول، مفاهیم و راه­کارهای زوج­ درمانی PTC در نمونه­ های مختلف مشکلات و اختلافات معمول زوجین شامل مشکلات ارتباطی، مشکلات شخصیتی، سلطه ­گری و سلطه­ پذیری، تعارضات انتقالی والدینی (روابط مادر- پسر، پدر- دختر، پرستار- بیمار و غیره)، مشکلات مختص به چرخه­ های زندگی و روابط فراخانوادگی آشنا می­ شوند. در این دوره، اصول و مفاهیم زوج­ درمانگری PTC، ضمن پرزنت جلسات درمانی زوجین، همزمان با به کار­گیری فنون درمانی و مشاهده و تحلیل فرایند درمان، آموزش داده می­ شوند.

طول دوره زوج ­درمانی PTC این فرصت را در اختیار شرکت کنندگان قرار می­ دهد که سیر زوج ­درمانی PTC را جلسه به جلسه در مورد نمونه­ های مختلف مشکلات و اختلافات زوجین مشاهده کنند؛ با مکانیسم­ های تاثیرگذاری زوج ­درمانی PTC از نزدیک و به صورت تجربی آشنا شوند؛ فرایندها، پویایی ­ها و تحلیل­ های ناب سیستمی و روانکاوانه را بشنوند و ببینند؛ و با اطمینان خاطر و اعتماد به نفس علمی و اقتدار عملی در مسند زوج­ درمانگر PTC، دوران طلایی حرفه ­ای خود را آغاز کنند.