۱۷ تیر , ۱۳۹۷

برنامه تخصصی تربیت درمانگر PTC برای ویژگی های مشکل ساز و اختلال های شخصیت، دو الی چهار دوره ۲۰ هفته ای شخصیت درمانی است. در دوره اول، اصول، مفاهیم و فنون شخصیت درمانی به روش PTC، ضمن پرزنت جلسات تفصیلی درمان ویژگی های مشکل ساز و اختلال های شخصیت، مشاهده نحوه به کار گیری فنون درمانی و تحلیل فرایندها و مکانیسم های شخصیت درمانی به روش PTC؛ آموزش داده می شوند. این برنامه مستقیماً توسط آقای دکتر بشارت برگزار می شود. هدف اصلی این برنامه، آماده سازی تخصصی و تجربی شرکت کنندگان در دوره به عنوان درمانگرانی است که بتوانند روش PTC را به طور کامل و صحیح برای درمان ویژگی های مشکل ساز و اختلال های شخصیت به کار بندند.
این دوره در یک بازه ۲۰ هفته ای، هر هفته یک بعد از ظهر به مدت ۴ ساعت برگزار می شود. هر دوره تربیت درمانگر PTC برای ویژگی های مشکل ساز و اختلال های شخصیت از ۱۵ شهریور شروع می شود و عمدتاً بر اساس تقویم دانشگاهی ادامه می یابد. گذراندن دوره کارگاه آموزشی درمان رفتاری- سیستمی- تحلیلی اختلال های اضطرابی، وسواسی و نشانه های بدنی جهت شرکت در این برنامه تخصصی تربیت درمانگر الزامی است.
تذکر مهم: این دوره که از ۱۵ شهریور ۱۳۹۷شروع می شود به مدت دو سال مختص کسانی است که دوره کارگاهی فوق الذکر را در سال های قبل گذرانده باشند. متقاضیان جدید پس از گذراندن دوره ۲۰ هفته ای برنامه تخصصی روان درمانی به روش PTC (دوره اول)، می توانند در دوره تخصصی شخصیت درمانی به روش PTC ویژه خودشان شرکت کنند.
توجه: برنامه دوره های بعدی تربیت درمانگر PTC برای ویژگی های مشکل ساز و اختلال های شخصیت متعاقباً اعلام می شود.

معرفی اجمالی برنامه تخصصی تربیت درمانگر PTC برای درمان ویژگی­ های مشکل ­ساز و

اختلال­ های شخصیت

برنامه تخصصی شخصیت درمانی به روش PTC یک رویکرد جدید برای درمان ویژگی­ های مشکل ­ساز و اختلال­ های شخصیت است. مدل شخصیت­ درمانی PTC، با استعانت از مبانی نظری و فنون برگرفته از رویکردهای رفتاری- سیستمی- تحلیلی، روشی نوین و بسیارکارآمد و کوتاه­ مدت برای درمان ویژگی­ های مشکل­ ساز و اختلال­ های شخصیت است.

در سطح اول این دوره، شرکت کنندگان با اصول، مفاهیم و راه­کارهای شخصیت ­درمانی PTC در نمونه ­های مختلف با ویژگی­ های مشکل ­ساز و اختلال­ های شخصیت از کمال گرایی، ترس از صمیمیت، خودشیفتگی، سلطه گری و سلطه ­پذیری، آزارگری و آزارطلبی، مشکلات مربوط به کنترل تکانه و پرخاشگری، تا اختلال ­های تصریح شده در سیستم های طبقه بندی بین المللی آشنا می­ شوند. در این دوره، اصول و مفاهیم شخصیت ­درمانی به روش PTC، ضمن پرزنت جلسات درمانی، همزمان با به کار­گیری فنون درمانی و مشاهده و تحلیل فرایند درمان، آموزش داده می­ شوند.

روش مصاحبه در رویکرد شخصیت ­درمانی PTC، روشی منحصر به فرد است؛ فنون مصاحبه­ گری تحلیلی اختصاصی این روش را آموزش می­دهد؛ و فرایندها، پویایی ها، تعارضات و مکانیسم ­های ناهشیار مستقر در بنیاد ها و تار و پود ویژگی­ های مشکل­ ساز و اختلال­ های شخصیت به نمایش می گذارد.

شخصیت­ درمانی به روش PTC، با تکیه بر شواهد متقن و تجربی بی­ بدیل خود، نگاهی نو به آسیب شناسی، علت شناسی، تشخیص، اخلاق و فلسفه درمان عرضه می­کند.

شخصیت ­درمانی به روش PTC، خلاء­های موجود در نظام­ های آموزشی دانشگاهی را در سطح حرفه­ای به سادگی جبران می­ کند؛ ناامیدی­ها و کمبود­های حرفه ­ای روانشناسان و مشاوران را به امید و توانمندی تبدیل می ­کند؛ و به مجموعه آموزه ­های دانشگاهی بی ­ معنا و بی­ هویت و بی ­هدف، معنا و هویت و هدف می­ بخشد.

طول دوره شخصیت ­درمانی به روش PTC، این فرصت را در اختیار شرکت کنندگان قرار می­ دهد که سیر درمان را جلسه به جلسه در مورد نمونه­ های مختلف با ویژگی­ های مشکل­ ساز و اختلال ­های شخصیت مشاهده کنند؛ با مکانیسم ­های تاثیرگذاری شخصیت­ درمانی به روش PTC از نزدیک و به صورت تجربی آشنا شوند؛ فرایندها، پویایی­ ها و تحلیل­ های ناب روانکاوانه و سیستمی را بشنوند و ببینند؛ و با اطمینان خاطر و اعتماد به نفس علمی و اقتدار عملی در مسند شخصیت ­درمانگر PTC، دوران طلایی حرفه ای خود را آغاز کنند.