30 می , 2017

دکتر محمد علي بشارت

فوق تخصص Sex Therapy از دانشگاه لندن

استاد دانشگاه تهران besharat@ut.ac.ir

برنامه تخصصي تربيت سکس درمانگر، يک دوره 12 الي 18 ماهه فلوشيپ سکس­ درماني شامل مشاهده جلسات زنده درمان بيماران، مشارکت در فرايند درمان بيماران به عنوان کمک درمانگر، و اجراي درمان بيماران و تحليل اصول و فنون سکس درمانگري مشکلات و اختلال هاي جنسي است. اين برنامه تماماً عملي است و زير نظر مستقيم آقاي دکتر بشارت برگزار مي شود. هدف اصلي اين برنامه، آماده سازي تخصصي و تجربي شرکت کنندگان در دوره به عنوان درمانگراني که بتوانند روش ها و فنون سکس درماني را به طور کامل و صحيح براي درمان مشکلات و اختلال هاي جنسي به کار بندند.

اين دور در چهار الي شش ترم سه ماهه، هر دو هفته سه تا بعد از ظهر به مدت 15 ساعت برگزار مي شود. ترم هاي برنامه تخصصي تربيت سکس درمانگر به ترتيب از 15 شهريور تا 15 آذر؛ از 20 آذر تا 20 اسفند؛ و از 20 فروردين تا 20 تير برگزار مي شوند. داوطلبان دوره هاي تخصصي فلوشيپ سکس­درماني پس از ثبت نام اوليه از طريق مصاحبه پذيرش مي شوند. گذراندن دوره کارگاه هاي آموزشي “تشخيص و درمان مشکلات جنسي”، [و ترجيحاً کارگاه هاي”تشخيص و درمان اختلال هاي پارافيليايي”، “تشخيص، آموزش و درمان ناخشنودي جنسيتي (اختلال هويت جنسي)”، “تشخيص، آموزش و درمان همجنس خواهي”] و “درمان رفتاري- سيستمي- تحليلي اختلال هاي اضطرابي، وسواسي و نشانه هاي بدني”، جهت شرکت در برنامه تخصصي تربيت سکس درمانگر الزامي است. با توجه به دلايل علمي و درماني؛ و بر اساس هدف هاي ويژه دوره هاي تخصصي تربيت درمانگر، متقاضياني که همزمان براي شرکت در دو دوره تخصصي تربيت سکس درمانگر و تربيت زوج درمانگر رفتاري- سيستمي- تحليلي ثبت نام کنند از اولويت پذيرش برخودار خواهند بود.

نخستين دوره برنامه تخصصي تربيت سکس درمانگر از 15 شهريور 1396 آغاز مي شود.

داوطلبان مي توانند از تاريخ  96/03/09 تا 96/03/31 جهت ثبت نام اوليه به سايت موسسه آموزش عالی مدت مراجعه و فرم ثبت نام را تکميل کنند. تاريخ مصاحبه بعد از پايان مهلت ثبت نام اوليه به اطلاع داوطلبان خواهد رسيد. متقاضيان فقط مي توانند به يکي از دو شکل زير ثبت نام کنند:

الف- براي شرکت در دوره فلوشيپ سکس درماني و/يا دوره فلوشيپ زوج درماني

ب- براي شرکت در دوره فلوشيپ روان درماني و/يا دوره فلوشيپ زوج درماني

هزينه ثبت نام براي شرکت در هر ترم 5 ميليون تومان است که پس از مصاحبه و پذيرش نهايي پرداخت مي شود.

فرم ثبت نام در دوره تربیت درمانگر