12 آوریل , 2017

مركز خدمات روان شناسی و مشاوره موسسه آموزش عالي مدت به عنوان اولين مركز ارائه خدمات روان شناختی و مشاوره ای با رويكرد آموزشي فعاليت خود را آغاز نمود.
اين مركز تحت مديريت و نظارت علمي و حرفه اي آقای دكتر محمدعلي بشارت فعالیت می کند. آقاي دكتر محمدعلي بشارت استاد روان شناسي دانشگاه تهران، فوق تخصص روان درمانی از دانشگاه لندن و پراستنادترين دانشمند حوزه علوم انساني در ايران مي باشند.
مراجعان اين مركز با قبول شرايط آموزشي از جمله فيلم برداري از جلسات، به صورت رايگان ویزیت می شوند.
مراجعان می توانند از طریق ایمیل زیر جهت رزرو وقت اقدام کنند:
besharat2000@gmail.com

روان شناسان و مشاوران ارجمندي كه تمايل به ارجاع مراجعان خود به اين مركز را دارند مي توانند ضمن توجيه مراجعان در خصوص شرايط آموزشي مركز نسبت به ارجاع مراجعان اقدام نمايند.
موسسه آموزش عالي مدت اعتقاد دارد گسترش اين الگو در مراكز خدمات روان شناسي و مشاوره مي تواند هم برای مراجعان مفید باشد و هم راه حلي موثر براي تقویت توانمندی های حرفه ای و عملی دانشجويان و دانش آموختگان رشته هاي روان شناسي و مشاوره در كشور باشد.