۲۸ اردیبهشت , ۱۳۹۳

نظر به استقبال گسترده داوطلبان شرکت در کارگاه تشخیص و درمان مشکلات جنسی و نیاز جامعه متخصصان به شرکت در کارگاه‌های رسمی و مصوب وزارت علوم که منجر به ارائه مدرک مورد تأیید این وزارتخانه می‌شود، ظرفیت دوره  سومین کارگاه تشخیص و درمان مشکلات جنسی طی دو هفته زودتر از پایان مهلت ثبت نام اعلام شده تکمیل گردید. این دوره طبق برنامه اعلام شده، از ۲۸ مهرماه لغایت اول آبان ماه ۱۳۹۳ در موسسه آموزش عالی مدت برگزار خواهد شد.

بنا به درخواست جمع کثیری از متخصصان که خواهان شرکت در دوره‌های رسمی و مصوب وزات علوم می‌باشند بدین وسیله به اطلاع می‌رساند  تاریخ شروع  و پایان مهلت ثبت نام چهارمین کارگاه تشخیص و درمان مشکلات جنسی به زودی اعلام خواهد شد.

شما می توانید به روش های زیر از فعالیت های موسسه و اخبار مرتبط با روانشناسی آگاه شوید.

عضویت رایگان خبرنامه پیامکی

مشاوره آنلاین دوره های آموزشی

نظرات كاربران

1. بسیار ممنون از عملکردتان هستم . دقیقاً انگش روی نقطه اساسی جامعه گذاشتید .