6 ژانویه , 2016

محمدعلی بشارت در 6 فروردین 1338 در دهاقان (اصفهان) متولد شد. از ماه دوم زندگی به همراه خانواده به گچساران رفت و در آنجا ساکن شد. دوران تحصیلات را در همان شهر تا مقطع دیپلم سپری کرد و دیپلم تجربی گرفت. در سال 1357 در رشته روانشناسی در دانشگاه فردوسی مشهد پذیرفته شد و پس از پایان تحصیلات کارشناسی, که به دلیل انقلاب فرهنگی با وقفه ای چند ساله همراه بود, در سال 1365 در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه تربیت مدرس پذیرفته شد . در سال 1370 پس از پایان مقطع کارشناسی ارشد به عنوان عضو هیئت علمی در گروه روانشناسی دانشگاه تهران آغاز به کار کرد و پس از سه ترم تدریس برای ادامه تحصیل در مقطع دکتری به لندن رفت….

نظرات كاربران

1. بسیار عالی و آموزنه

2. فاطمه گفت:

دکتر بشارت نمونه واقعی یک استاد و درمانگر بی نظیر ایرانی هستند که تا حد زیادی هم قدرشون دونسته نمیشه! من در دوران دانشجویی، سه درس سه واحدی (تشخیص 1 و 2 و درمان) رو با ایشون گذروندم…. به جرات میگم از مفیدترین کلاسهای کل دوران تحصیلم بوده و توی کارشناسی ارشد هم چنین تجربه ای رو نداشتم. امیدوارم همیشه تندرست و شاداب و کوشا و استوار ببینیمشون !

3. مریم گفت:

سلام..دوره های دکتر بشارت بسیار گرونه،ایشون فقط به پول فکر میکنند،حیف استادی به اینهمه علم ودانش که درانتقال دانش خست داشته باشن ونتونند خودشون رو جای دانشجو بذارن

4. محسن عابدی گفت:

سلام. خداوند ب شما سلامتی و طول عمر عنایت کند. بارهااین مصاحبه رو خوندم. شما یه دانشمند واقعی هستید.خداراشکر که باشما آشنا شدم و این افتخارمه. ❤️

5. نرگس على دوست گفت:

تشكر وسپاس فراوان بسيار عالى ومفيد بود آقاى دكتر
    نابرده رنج گنج مؤثر نمى شود …

6. فانید گفت:

درود برشما ؛
    متن مصاحبه آقای دکتر بشارت مثل کلاسهای بینظیرشون که سرشاراز آرامش و یادگیریست ، پند آموز و تحسین برانگیز است .
    سپاس از خانم احمدی که بااین مصاحبه شخصیت بینظیر دکتر بشارت رو نشون دادند .
    مطلب عالی بود .