۲۱ اردیبهشت , ۱۳۹۳

زمان  و شهر برگزاری کنفرانس: ۱۴ تا ۱۶ جولای ۲۰۱۴/ لندن، دانشگاه روهامپتون، دانشکده وایتلند

هدف از این کنفرانس بین رشته ای، ارائه کردن و بحث کردن در مورد جنبه های مختلف آسیب شناسی روانی کودک و نوجوان می باشد.  این کنفرانس برای آن دسته از پژوهشگرانی که در حوزه  سلامت روان، آموزش،  سیستم های اجتماعی و قانونی کودک و نوجوان به پژوهش می پردازند، جالب خواهد بود.

محورهای همایش در زمینه مقالات و سمپوزیوم

از پژوهشگران محترم دعوت به عمل می آید  تا چکیده مقالات خود را در محورهای ذیل به وب سایت کنفرانس  ارسال نمایند.

1. سنجش، پیشگیری و درمان آسیب شناسی روانی کودک و نوجوان
  2. موضوعات عمومی (عوامل خطر و حفاظتی، استفاده از خدمات سلامت روان ، رویکردهای متفاوت برای تحویل خد مات سلامت روان)
  3. موضوعات بین فرهنگی در خصوص آسیب شناسی روانی کودک و نوجوان

تاریخ های مهم

۱.آخرین مهلت ثبت چکیده مقالات(موج اول): ۳۱ ژانویه ۲۰۱۴

اطلاعیه پذیرش مقالات ( موج اول): ۷ فوریه ۲۰۱۴

۲. آخرین مهلت ثبت چکیده مقالات (موج دوم): ۳۱ مارس ۲۰۱۴

اطلاعیه پذیرش مقالات ( موج اول): ۷ آوریل ۲۰۱۴

۳. آخرین مهلت ثبت چکیده مقالات (موج سوم): ۳۱ مه ۲۰۱۴

اطلاعیه پذیرش مقالات ( موج اول): ۷ ژوئن ۲۰۱۴

زبان کنفرانس به صورت زبان انگلیسی می باشد و مقالات و پوسترها به صورت زبان انگلیسی ارائه می شود. چکیده مقالات نیاید بیشتر از ۲۵۰ کلمه باشد، و چکیده مقالات باید با این عناوین نوشته شود:

1. عنوان چکیده
  2. نام نوسنده و اینکه وابسته به چه بخشی می باشد.
  3. آدرس ایمیل نویسندگان
  4. متن چکیده: که باید حاوی هدف از مطالعه، روش، یافته ها و بحث و نتیجه گیری

تلفن: ۲۰۸۳۹۲۳۶۴۷ (۰) ۴۴+

نمابر: ۲۰۸۳۹۲۳۵۲۷ (۰) ۴۴+