۱۸ مهر , ۱۳۹۴

هفتمین دوره کارگاه تشخیص و درمان مشکلات جنسی برگزار شد.

این دوره آموزشی با تدریس دکتر محمدعلی بشارت(استاد تمام و عضو هیأت علمی دانشگاه تهران، فارغ التحصیل سکس تراپی از دانشگاه لندن) و با حضور ۳۵ نفر از متخصصین حوزه روانشناسی، مشاوره و پزشکی در  تاریخ ۱۴ الی ۱۶ مهر ماه، جمعاً به مدت ۲۴ ساعت برگزار شد.

نحوه تشخیص و درمان مشکل های جنسی مانند: انقباض مهبلی، ناتوانی جنسی، اختلال نعوظ، کاهش میل جنسی و زود انزالی، ناکنس وری ارگاسمی، دیرانزالی و … از مباحث اصلی مطرح شده در این کارگاه هستند.

شرکت کنندگان این دوره، ضمن ابراز رضایتمندی کامل از کیفیت کلی برگزاری کارگاه و نحوه تدریس دکتر بشارت، علاقه وافر خود را نسبت به ادامه دار بودن این موضوع و برگزاری دیگر کارگاه ها در حوزه تخصصی ایشان، ابراز نمودند.

ضمناً در صورت تمایل می توانید تصاویر مربوط به روزهای برگزاری این کارگاه و نحوه انجام تمرین های عملی(Role Play) را که در ادامه متن ضمیمه شده است، مشاهده نمایید.

برای اطلاع بیشتر از هزینه زمان و سلابس کارگاه های در حال برگزاری می توانید بر روی لینک زیر کلیک کنید:

کارگاه های در حال ثبت نام

جهت دریافت کلیه اطلاعات مرتبط با کارگاه ها، ایمیل خود را به همراه عبارت MOD به شماره ۱۰۰۰۴۲۹۲۰ پیامک کنید.

نمونه پیامک ارسالی: nasiri@yahoo.com – MOD