۱۹ بهمن , ۱۳۹۳

دوره سه روزه پنجمین کارگاه تشخیص و درمان مشکلات جنسی با تدریس دکتر محمدعلی بشارت (استاد تمام دانشگاه تهران و فارغ التحصیل سکس تراپی از دانشگاه لندن) به پایان رسید.

این کارگاه با حضور ۳۴ نفر از متخصصین حوزه روانشناسی، مشاوران و پزشکان در  تاریخ ۱۴  الی ۱۶ بهمن به مدت سه روز برگزار شد. که طبق نظر سنجی که  به عمل آمد جمع کثیری از دوستان از کیفیت این دوره رضایت خاطر داشتند. شرکت کنندگان این دوره، ضمن ابراز رضایتمندی از کیفیت کلی برگزاری کارگاه و نحوه تدریس دکتر بشارت،  نسبت به ادامه دار بودن این موضوع و برگزاری کارگاه ها در حوزه تخصصی ایشان ابراز تمایل نمودند.

جهت آگاهی از اطلاعات کلیه کارگاه ها می توانید لینک سیلابس دوره های در حال ثبت نام را کلیک کنید.

در ذیل عکس های مربوط به این دوره بارگذاری شده است، علاقمندان می توانند آن را مشاهده کنند.