۱۳ دی , ۱۳۹۳

دوره دو  روزه کارگاه تشخیص و درمان پارافیلیا  با تدریس دکتر محمدعلی بشارت (استاد تمام دانشگاه تهران و فارغ التحصیل سکس تراپی از دانشگاه لندن) به پایان رسید.

این کارگاه با حضور جمعی از متخصصین حوزه روان شناسی، مشاوران و پزشکان در  تاریخ ۱۰ و ۱۱ دی ماه ۹۳ به مدت دو روز برگزار شد.

جهت آگاهی از اطلاعات کلیه کارگاه ها می توانید لینک سیلابس دوره های در حال ثبت نام را کلیک کنید.

در ذیل آلبوم مربوط به کارگاه مذکور بارگذاری شده است، علاقمندان می توانند آن را مشاهده کنند.

نظرات كاربران

1. رويا می‌گه:

با سلام و آرزوی خسته نباشید
    اولا عذر می خواهم به خاطر اینکه جایی برای سوال پرسیدن نیافتم و مجبور شدم در دیدگاه ها ثبت کنم
    با عنایت به اینکه علاقمند به شرکت برای دوره ها و کارگاه های چند روزه هستم و هیچ آشنایی در تهران ندارم، از نظر اسکان آیا موسسه شما راه چاره ای در نظر گرفته است؟ یا اینکه هر کس خود باید به فکر اسکان و محل باشد؟
    ممنون می شوم اگر در این مورد راهنمایی ام نمایید
    با تشکر