۷ آبان , ۱۳۹۳

بیوگرافی از زندگی علمی دکتر محمد علی بشارت

محمد علی بشارت ۶ فروردین ۱۳۳۸ در دهاقان (اصفهان) متولد شد. از ماه دوم زندگی به همراه خانواده به گچساران رفت و در آنجا ساکن شد. دوران تحصیلات را در همان شهر تا مقطع دیپلم سپری کرد و دیپلم تجربی گرفت. در سال ۱۳۵۷ در رشته روان شناسی در دانشگاه فردوس مشهد پذیرفته شد و بعد از پایان تحصیلات کارشناسی، که به دلیل انقلاب فرهنگی با وقفه ای چند ساله همراه بود، در سال ۶۵ در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه تربیت مدرس پذیرفته شد.

در سال ۷۰ به عنوان عضو هیأت علمی در دانشگاه تهران شروع به کار کرد و پس از سه ترم تدریس برای ادامه تخصیل در مقطع دکتری به لندن رفت. با کلیلک بر روی لینک زیر می توانید خلاصه ای ار فعالیت های علمی دکتر بشارت و همچنین پرسش و پاسخ  و گفتگویی که دو ماهنامه خبری دانشگاه تهران با آقای دکتر بشارت داشته بودند را مطالعه کنید.

mohammadalibesharat.pdf