این کارگاه با Case Presentation برگزار می شود:

مخاطبروانشناس، مشاور و روانپزشک
طول دوره۱۶ساعت (دو روزه) از ۸ صبخ تا ۵ بعد از ظهر
تاریخ چهارشنبه و پنج شنبه (کارگاه در تاریخ ۲۶ الی ۲۷ آذر ماه برگزار خواهد شد)پایان مهلت ثبت نام: ۹۳/۹/۲۴
مدرسدکتر محمد علی بشارت (فوق تخصص sex Therapy از دانشگاه لندن، استاد دانشگاه تهران)
محتوا/هدف

هدف اصلی کارگاه تشخیص و درمان مشکلات جنسی کودکان، آشنایی کارآموزان با مشکلات جنسی و راه کارهای درمانی این مشکلات است. علاوه بر شناخت مسایل جنسی کودکان و آموزش والدین در این زمینه، درمان خودارضایی و اختلال (نارضایتی از) هویت جنسی کودکان از جمله محورهای آموزشی این کارگاه است. در این کارگاه، اصول و مفاهیم سکس درمانگری رفتاری- سیستمی ضمن پرزنت جلسات درمانی مراجعان، همزمان با به کار گیری فنون درمانی و مشاهده و تحلیل فرایند درمان، آموزش داده می شوند.

برای ثبت نام این دوره، اینجا را کلیک کنید.