این کارگاه با Case Presentation برگزار می شود:

مخاطبروانشناس، مشاور و روانپزشک
طول دوره۱۶ساعت (دو روزه)
مدرسدکتر محمد علی بشارت (فوق تخصص sex Therapy از دانشگاه لندن، استاد دانشگاه تهران)
محتوا/هدفهدف اصلی کارگاه تشخیص، آموزش و درمان همجنس خواهی، آشنایی کارآموزان با مشکلات ویژه افراد همجنس خواه و راه کارهای آموزشی و یا درمانی این مشکلات است. همجنس خواهی مردانه (گی) و زنانه (لزبین) از مشکلات و موضوعات جنسی مورد بحث این کارگاه خواهند بود.در این کارگاه، اصول و مفاهیم سکس درمانی ویژه همجنس خواهی ضمن پرزنت جلسات آموزشی- درمانی مراجعان، همزمان با به کار گیری فنون درمانی و مشاهده و تحلیل فرایند درمان، آموزش داده می شوند.
برنامه زمانیسیلابس دوره و تاریخ دقیق آن در دست اقدام است و برای اطلاعات بیشتر در مورد جزییات سیلابس و تاریخ برگزاری این دوره، می توانید کد RSHS و ایمیل خود را به شماره ۱۰۰۰۴۲۹۲۰ پیامک کنید.