این کارگاه با Case Presentation برگزار می شود.

از سال ۱۳۹۴ دوره درمان رفتاری- سیستمی اختلال های اضطرابی، وسواسی و بدنی شکل، پیش نیاز الزامی برای تمام دوره های دکتر بشارت ( تشخیص و درمان مشکلات جنسی کودکان،  تشخیص و درمان پارافیلیا ، تشخیص و درمان مشکلات جنسی، زوج درمانگری رفتاری سیستمی، تشخیص و درمان هویت جنسی، تشخیص و درمان همجنس خواهی) به غیر از آسیب شناسی و تشخیص اختلالات روانی می باشد. لذا در صورت تمایل به تسلط در رویکرد رفتاری-سیستمی، پیشنهاد می گردد  متقاضیان دوره های دکتر بشارت، در این دوره شرکت نمایند.

لینک مصاحبه دکتر بشارت در خصوص گذراندن پیش نیاز

مخاطبروانشناس، مشاور، روانپزشک و پزشک
تاریخ دورهسه شنبه، چهارشنبه و پنج شنبه  ( کارگاه درتاریخ  ۱۲ الی ۱۴ اسفند برگزار شد ).
طول دوره۲۴ ساعت
مدرسدکتر محمد علی بشارت (فوق تخصص Psycho Therapy از دانشگاه لندن، استاد دانشگاه تهران)
محتوا/هدف

هدف اصلی این کارگاه، آشنایی کارآموزان با اصول، مفاهیم و راه کارهای درمان رفتاری- سیستمی اختلال های اضطرابی، وسواسی و نشانه های  بدنی شامل وسواس فکری- عملی، اختلال وحشتزدگی، وسعت هراسی، اضطراب تعمیم یافته، هراس اجتماعی، و نشانه های بدنی شامل اختلال تبدیل و خودبیمار پنداری است. در این کارگاه، اصول و مفاهیم درمانگری رفتاری- سیستمی ضمن پرزنت جلسات درمانی مراجعان، همزمان با به کار گیری فنون درمانی و مشاهده و تحلیل فرایند درمان، آموزش داده می شوند.

برنامه زمانیسه شنبه
۱۰:۱۵-۸:۰۰طبقه بندی و علت شناسی اختلال های اضطرابی، وسواسی و نشانه های بدنی و اصول رویکرد درمانی رفتاری- سیستمی
۱۰:۴۵-۱۰:۱۵پذیرایی
۱۲:۳۰-۱۰:۴۵درمان رفتاری- سیستمیOCD (Case Presentation-1)
۱۳:۳۰-۱۲:۳۰نماز و ناهار
۱۵:۰۰-۱۳:۳۰درمان رفتاری- سیستمی OCD (Case Presentation-2)
۱۷:۰۰-۱۵:۳۰شرح مکانیسم های تاثیرگذاری برنامه زمانی پارادوکسی
برنامه زمانیچهارشنبه
۱۰:۱۵-۸:۰۰درمان رفتاری- سیستمی اختلال وحشتزدگی و وسعت هراسی (Case Presentation)
۱۰:۴۵-۱۰:۱۵پذیرایی
۱۲:۳۰-۱۰:۴۵درمان رفتاری- سیستمی GAD (Case Presentation)
۱۳:۳۰-۱۲:۳۰نماز و ناهار
۱۵:۰۰-۱۳:۳۰بازی نقش (Role Play)
۱۵:۳۰-۱۵:۰۰پذیرایی
۱۷:۰۰-۱۵:۳۰درمان رفتاری- سیستمی GAD و هراس اجتماعی (Case Presentation)
برنامه زمانیپنج شنبه
۱۰:۱۵-۸:۰۰درمان رفتاری- سیستمی اختلال تبدیل (Case Presentation)
۱۰:۴۵-۱۰:۱۵پذیرایی
۱۲:۳۰-۱۰:۴۵درمان رفتاری- سیستمی خودبیمار پنداری (Case Presentation-1)
۱۳:۳۰-۱۲:۳۰نماز و ناهار
۱۵:۰۰-۱۳:۳۰بازی نقش (Role Play)
۱۵:۳۰-۱۵:۰۰پذیرایی
۱۷:۰۰-۱۵:۳۰ درمان رفتاری- سیستمی خودبیمار پنداری (Case Presentation-2)

لینک مصاحبه دکتر بشارت در خصوص گذراندن پیش نیاز، اینجا کلیک کنید.

برای ثبت نام این دوره، اینجا کلیک کنید